Van de Voorzitter

We zitten inmiddels in 2019. Het jaar waarin drie carnavalsverenigingen in Helmond hun carnavalsjubileum hebben. De Heipoort 66 jaar, De Rampetampers 55 jaar en de Spurriezeiers 55 jaar. Vanaf deze weg wensen wij hen een fantastisch jubileumjaar toe. Mooi om te zien dat er veel verenigingen in Helmond zijn met een rijk verleden. Ook onze vereniging bestaat inmiddels alweer 71 jaar. Dat zullen wij gaan vieren onder leiding van onze fantastische Prins Jan d’un derde. We hebben inmiddels al verschillende activiteiten/feestjes achter de rug, waar onze Prins met volle teugen van heeft genoten.Ook zijn alle commissies weer druk bezig om er een mooi jaar van te maken. Langzaam gaan we steeds dichter naar het hoogtepunt van het jaar: Carnaval!    

Maar voordat het zover is staat natuurlijk eerst onze kletsavond op het programma. Deze kletsavond is dit jaar op vrijdag 15 februari, er komen geweldige kletsers en fantastisch amusement, dit wil u niet missen! Bestel snel uw kaartjes voor het te laat is. 

Dit jaar is ons traditionele carnavalsontbijt ietwat gewijzigd. Niet zoals u gewend bent van ons in het TOV, maar in de stad bij CafĂ© Franske aan de Havenweg. We beginnen om 11 uur waardoor het mooi aansluit op het Prijsbloaze in de stad, waarbij het muziekpodium voor Franske geadopteerd wordt door OLUM. Op deze manier proberen wij carnaval weer dichter naar de stad te brengen zodat we er samen met iedereen een mooi feestje van kunnen maken. Dus ik hoop als voorzitter van deze prachtige vereniging u te mogen begroeten in de stad en natuurlijk op onze fantastische kletsavond. Tot dan!

Voorzitter Lorenz

C.V OLUM.