Activiteiten

Zaterdag 9 november 2019: Prinsbekendmaking CV OLUM

 

Na weken van spanning en speculatie is het dan het eindelijk zover: de onthulling van onze nieuwe prins! Nadat we traditioneel afscheid hebben genomen van Prins Jan d’n derde, zal na een spectaculaire show van onze dansgarde de nieuwe prins van CV OLUM worden onthuld. Daarna kan het feest beginnen! Samen met onze bevriende carnavalsverenigingen openen wij zo het carnavalsseizoen. Komt u dit feest met ons meevieren? U bent van harte welkom!

Aanvang om 20:30 uur, Zaal open vanaf 20:00 uur. 
TOV-gebouw Helmond, Azalealaan 40 Helmond.
TOEGANG IS GRATIS!

Vrijdag 7 februari 2020: Kletsavond CV OLUM

Een avond vol met amusement en gegarandeerd veel plezier! Verschillende Tonpraeters zullen het podium betreden, het programma wordt nog bekend gemaakt. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor muzikaal amusement. Natuurlijk zal deze avond afgesloten met een geweldig feest!

Zaterdag 22 februari 2020: Opening stadscarnaval Helmond

Samen met alle andere carnavalsverenigingen uit Helmond beginnen wij carnaval 2020 traditioneel met het opgraven van d’n Hellemondse kei!

Zondag 23 februari 2020: D’n Hellemondse optocht

Ook dit jaar zullen wij weer als loopgroep mee doen aan d’n optocht. Elk jaar weer een groot feest!

Maandag 24 februari 2020: Carnavalsontbijt

Samen de dag beginnen met een katerontbijtje bij Café Franske, zo kunnen we er weer tegenaan! 

Dinsdag 25 februari 2020: Kroegentocht en begraven van de kei

Samen met alle vrienden van CV OLUM een groot feest bouwen in elk café van het Hellemondse centrum! Maar aan al het moois komt een eind, dus zullen wij ook het begraven van  de kei en zo ook het einde van de carnaval samen beleven.