Activiteiten

Zaterdag 10 november:  Prinsbekendmaking OLUM              

Op zaterdag 10 november is het zover: de prinsbekendmaking! Wie volgt prins Jan d’n Twidde op en zal komend jaar onze prins worden? Met een spectaculaire show van onze dansgarde zal de nieuwe prins onthuld worden, daarna kan het feest beginnen!

Zondag 11 november: Prinsendiner (alleen voor leden vriendenkring na inschrijving)

Op de zondag na de prinsbekendmaking feliciteren wij onze nieuwe prins en openen wij het carnavalsjaar met het prinsendiner. Dit diner is alleen voor leden van de vriendenkring, opgeven kan op deze website onder het kopje ‘aanmelden’.

 

Vrijdag 15 februari: Kletsavond Carnavalsvereniging OLUM

Lachen,gieren, brullen, dat is een zekerheid op onze kletsavond.  Verschillende kletsers en amusementsgroepen zullen het podium betreden. Ook onze dansgarde zal een showtje weggeven. Aansluitend zal het feest geopend worden!

Zaterdag 2 maart: Opening Carnaval 2019

Samen met alle andere carnavalsverenigingen in Helmond graven wij de Hellemondse Kei op om zo carnaval 2019 feestelijk te beginnen!

Zondag 3 maart: D’n Hellemondse Optocht

Elk jaar doen wij mee aan de leukste en grootste optocht van ‘t zuiden!

Maandag 4 maart: Het OLUM Carnavalsontbijt

De dag goed beginnen! Samen ontbijten zodat we er weer 2 dagen tegenaan kunnen!

Dinsdag 5 maart: Dweilmiddag

De hele middag gaan wij met onze vereniging langs alle Hellemondse kroegen, wat een feest! Aan het eind van de dag sluiten wij Carnaval 2019 af met het begraven van de kei.

Zondag 31 maart: Danstoernooi CV OLUM

Op deze wedstrijd, georganiseerd door dansbond SVD in samenwerking met CV OLUM, zullen alle dansgardes hun best doen om in de prijzen te vallen. Naast de dansverenigingen die aangesloten zijn bij het SVD zijn ook alle dansgardes van carnavalsverenigingen in de omgeving uitgenodigd!