Activiteiten 2019-2020

Woensdag 11 december 2019: Presentatieavond Dansgarde CV OLUM

Op deze avond zal de dansgarde van Carnavalsvereniging OLUM alle nieuwe dansen voor het eerst aan het publiek laten zien. In april zijn we al begonnen met de nieuwe dansen voor aankomend seizoen, we hebben heel veel nieuwe dingen geleerd! Zo zullen er ook veel meiden zijn die voor het eerst een duo-dans gaan laten zien. Ook hebben we een nieuwe junioren groep en hebben de minioren een hele nieuwe dans gekregen. Bent u ook zo benieuwd hoe dat er uit gaat zien?  Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

PS: Heeft u nog lege flessen thuis? Neem die dan mee! Deze kunnen we goed gebruiken voor onze inzamelingsactie 🙂

 

Vrijdag 7 februari 2020: Kletsavond CV OLUM

Een avond vol met amusement en gegarandeerd veel plezier! Verschillende Tonpraeters zullen het podium betreden, het programma wordt nog bekend gemaakt. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor muzikaal amusement. Natuurlijk zal deze avond afgesloten met een geweldig feest!

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 22 februari 2020: Opening stadscarnaval Helmond

Samen met alle andere carnavalsverenigingen uit Helmond beginnen wij carnaval 2020 traditioneel met het opgraven van d’n Hellemondse kei!

Zondag 23 februari 2020: D’n Hellemondse optocht

Ook dit jaar zullen wij weer als loopgroep mee doen aan d’n optocht. Elk jaar weer een groot feest!

Maandag 24 februari 2020: Carnavalsontbijt

Samen de dag beginnen met een katerontbijtje bij Café Franske, zo kunnen we er weer tegenaan! 

Dinsdag 25 februari 2020: Kroegentocht en begraven van de kei

Samen met alle vrienden van CV OLUM een groot feest bouwen in elk café van het Hellemondse centrum! Maar aan al het moois komt een eind, dus zullen wij ook het begraven van  de kei en zo ook het einde van de carnaval samen beleven.