Lid worden?

OLUM Nieuwsbrief

VAN DE VOORZITTER

 

 Beste Olummers en Olummerinekes.

 

Op zaterdag 12 november hebben we samen met de leden van de vriendenkring en  enkele bevriende carnavalsverenigingen, afscheid genomen van Prins Rob 1ste. Na 2 fantastische jaren was het nu toch echt de tijd om afscheid te nemen van deze enthousiaste prins. Rob bedankt voor jou geweldige inzet, je hebt er 2 keer een skon fisje van gemaakt.
Tijdens de avond steeg de spanning wie zou de Prins van OLUM worden voor het seizoen 2016/2017. Verschillende namen deden de ronde. Maar toen om 11 uur de kandidaten Kasper, Twan en Jordy om werden geroepen om zich naar achteren te begeven, begon het grote gissen helemaal, wie van de drie zou het worden. Na een wederom geweldige show van onze dames van de  dansgarde, kwam  de naam Geerd tevoorschijn???????? Hé die naam was toch niet omgeroepen. Ja, zo zie je maar een lid van de commissie prinsverkiezing is “nooit te vertrouwen” op zo’n avond.
De prins van het seizoen 2016/2017 is Prins Geerd 1ste . Geerd is getrouwd met Chantal en vader van 2 lieve kinderen Aukje en Suus, beide dansen in onze dansgarde.
Na de officiële plicht plegingen, hebben we er met zijn allen nog een skon fisje van gemaakt onder aanvoering van Prins Geerd 1ste .
Toen we op zondag waren bekomen van een fantastische avond zijn we naar de Houtse Kluppels geweest om hun nieuwe prins te feliciteren. ‘s Avonds hadden we het prinsendiner , waarbij de medailles werden uitgereikt door Prins Geerd 1ste aan alle leden van CV OLUM. Ook zijn onze 3 jubilarissen, Paul, Simone en Linda van Knegsel, alle drie 11 jaar lid van onze vereniging, gehuldigd op deze avond. Nogmaals proficiat met jullie jubileum. Fijn om mensen binnen de vereniging te hebben die zich jarenlang voor onze carnavalsvereniging inzetten, daar ben ik als voorzitter trots op en dankbaar voor.
Dan wil ik nog even stilstaan bij het afscheid van Ger Koppenens in het bestuur van CV OLUM.  Jarenlang heeft Ger zich ingezet voor  het bestuur van onze vereniging.  Eerst als voorzitter later als bestuurslid. Ik persoonlijk heb veel van hem geleerd en ben er trots op om hem te hebben mogen opvolgen als voorzitter.  Ger bedankt.
Tot slot wil ik iedereen, met op de eerste plaats onze prins Geerd 1ste en zijn gezin, een mooi en gezellig carnavalsseizoen toewensen.

 

 

Voorzitter Lorenz.

 

Lorenz van Lieshout

Ceremoniemeester Lorenz

Dansgarde

13165993_1700460023550878_2601987471683503988_n.jpg

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

Copyright C.V. OLUM © 2014. All Rights Reserved.