Lid worden?

OLUM Nieuwsbrief

VAN DE VOORZITTER

 

 

Beste Olummers en Olummerinekes,

 

In het weekend waarin Helmond Sport het 50 jarig jubileum vierde, begon voor ons het nieuwe carnavalsseizoen. En dat alweer voor het 70e jaar en wel op 11 november. Na het binnentreden van onze vereniging onder leiding van Prins Geerd 1e ,was het onze junioren dansgarde die een fantastische dans lieten zien. Goed gedaan meiden, jullie hebben weer hard gewerkt de afgelopen maanden. Na het binnentreden van onze bevriende carnavalsverenigingen de Spekzullekes en de Rampetampers was het tijd om afscheid te nemen van Prins Geerd 1e. Het afgelopen jaar was hij het stralende middelpunt binnen onze vereniging. Hij heeft er van genoten en wij hebben van hem genoten. Met als hoogtepunt een fantastisch prinsenbier bij hem thuis. Bedankt namens de gehele vereniging dat jij ons het afgelopen jaar voor wilde gaan als Prins Geerd 1e. 

Het speculeren kon weer beginnen, wie gaat ons voor in het seizoen 2017-2018. Om 11 uur kwam de dansgarde binnen als duivels en na een leuke duivelse dans kwam de opperduivel naar voren. Korte tijd later bleek dat onder het duivelsmasker onze nieuwe  prins tevoorschijn zou komen. Daar was hij dan: Prins Jan 2e .

Jan van de Meulenhof, vader van onze ceremoniemeester Tom. Dus geen zo vader zo zoon, maar zo zoon zo vader. Na het omhangen van zijn versierselen was het aan onze senioren dansgarde om te laten zien waarvoor zij de afgelopen maanden zo hard getraind hebben. Op een voor hen ietwat kleine vloer, lieten zij wederom zien waarom zij geregeld hoge ogen scoren op verschillende toernooien, goed gedaan dames. Daarna kon het feesten beginnen onder leiding van Prins Jan 2e. 

Inmiddels hebben we al enkele activiteiten achter de rug, en zien hem met volle teugen genieten van zijn Prinsschap. Dus dat gaat helemaal goed komen dit jaar. Samen met zijn vrouw Ine wens ik hen namens de gehele vereniging een fantastisch, carnavalesk jaar toe. Ook onze leden van de vriendenkring en alle andere mensen die carnaval een warm hart toedragen, wens ik een mooi carnavalsjaar toe, en hoop u te mogen begroeten op onze activiteiten.

 

Lorenz van Lieshout

 

Voorzitter

 

Lorenz van Lieshout

Ceremoniemeester Lorenz

Dansgarde

13177229_1700460153550865_7312124488973146678_n.jpg

Sponsoren

Copyright C.V. OLUM © 2014. All Rights Reserved.